Robert Gaudet

[enBio=Robert has worked in the aquaculture industry for over 25 years in the public and private sectors. From 1994 to 2000, he was a Laboratory Technologist for the Fish Health Laboratory Complex and in 2003 he began working as a QA Inspector, ensuring that products, especially seafood, meet customer and facility safety specifications. Since 2009, he has been running and maintaining the Corporate Microbiology Lab for the QA Department of Cooke Aquaculture Inc.],[enJob=Cooke Aquaculture Inc., Canada],[frBio=Robert travaille au sein de l’industrie de l’aquaculture depuis plus de 25 ans dans les secteurs public et privé. De 1994 à 2000, il a travaillé comme technologue de laboratoire pour le complexe de laboratoires sur la santé du poisson. En 2003, il a commencé à travailler en tant qu’inspecteur de l’assurance de qualité, veillant à ce que les produits, en particulier les fruits de mer, soient conformes aux spécifications de sécurité des clients et des installations. Depuis 2009, il dirige et gère le laboratoire de microbiologie de l’entreprise pour le service d’assurance de qualité de Cooke Aquaculture Inc.],[frJob=Cooke Aquaculture Inc., Canada]

  • My experience at the International Association for Food Protection meeting.

    My experience at the International Association for Food Protection meeting.

    What this year’s 3M Under the Microscope Contest winner learned about food safety at the 2019 International Association for Food Protection (IAFP) Annual Meeting.

    Read Article
  • loading
    Loading More...